516 SMART KONCEPT PRALNIC

516 Smart

Pralni stroji 516 Smart so tehnološko napredni stroji, ki so spremenili način pranja perila za vedno.

  • 516 Classic
  • 516 Avant
  • 516 Touch
  • 516 Interface

Pralni stroji so pametne naprave in so sedaj del procesa pametne pralne industrije.

516 Classic

Pralne postaje samopostrežnih pralnic so sedaj opremljene z novim krmilnikom 516 Classic iz družine Smart. Kompatibilen je z novim in izboljšanim pametnim denarnim plačevanjem, povezanim z aplikacijo WS, ki omogoča enostavni monitoring stanja pranega perila med prostim časom.

516 Avant

Večjezikovni krmilnik z grafičnim zaslonom. Preprostost 516 Avanta omogoča izjemno ergonomičnost uporabe, 999 programov z obsežno komponento – SD kartico in številnimi novimi možnostmi, ki so s tem na voljo.

516 Touch

Krmilnik na dotik 516 Touch je jedro 516 Smart koncepta. Njegova kompatibilnost s pametnimi napravami, kot so računalniki, tablice, telefoni ali ure zagotavlja najvišjo kakovost pretoka informacij. 999 možnih programov, številni jeziki, programljivost brez fizične prisotnosti v bližini stroja z uporabo 516 Interface. RFID kompatibilnost. Prilagojeno za pralnice, ki pričakujejo le najboljše.

516 Interface

Neverjetno hitri in enostavno programljivi 516 Smart krmilniki so samo nekaj klikov stran. 516 Interface je s tehničnega vidika delovanja s 516 krmilniki elegantna in izjemno napredna rešitev ter cenjeno orodje za managerje pralnic, ki želijo neprestan dostop do statistike, podatkovne obdelave in delovanja strojev od daleč.

GLOBALNI PROJEKTI

Raziščite naše delo

Zelo smo veseli za zaupanje in vsako dano priložnost. Tukaj smo zaradi vas. Hvala.

ZGODOVINA

Verjamemo v kakovost in partnerstvo

Trdno zagovarjamo iskrene in odprte odnose z našimi partnerji. Po desetletjih dela in prisotnosti na trgu smo ponosni na naše produkte in na odnose, ki smo jih zgradili na poti.

Potrebujete nasvet?

E-mail: sales@krebe-tippo.si Теl.: +386 2 450 30 55