HIGIENIČNI IN NAPREDNI CLEAN-ROOM

Barierni pralni stroji PCH linija

Vsi stroji so zasnovani tako, da zagotavljajo najboljšo kakovost rezultatov pranja z minimalno porabo vode, detergentov in energije. Konstrukcija strojev je robustna in stabilna, zasnovana pa je tako, da zagotavlja vzdržljivost vsakega dela stroja pod težko obremenitvijo. Napredne rešitve, kot so avtomatska tehtnica, sistem za recikliranje vode, več merilcev energije, visokotehnološke kontrole, sistem monitoringa in mnoge druge, uporabnikom omogočajo varno, zanesljivo in optimalno delovanje stroja. Z najširšo izbiro modelov (kapaciteta polnjenja v kg, 1:10) in možnosti zagotavljamo dosego najvišje ravni potreb in zahtev pralnic kot tudi zadovoljstvo uporabnikov.

Linija PCH industrijskih bariernih pralnih strojev s kapacitetami od 16 do 230 kg za potrebe komercialnih in industrijskih pralnic po vsem svetu. 

  • Higienične in Clean Room rešitve
  • Ekstremna robustnost in stabilnost
  • Ergonomičnost in varnost
  • Enostaven servis in vzdrževanje
  • Moderna tehnologija
  • Optimizirani procesi, omogočeni z izbiro naprednih možnosti
  • Fleksibilnost
  • Zdravstvo, farmacija, agronomija, prehranska in nuklearna industrija ter še veliko več

Pričnimo tehnično

Barierna zasnova industrijskih pralnih strojev z visoko hitrostjo (do 375 G faktor). Vsi stroji so opremljeni s prosto programirljivim krmilnikom, ki ima zaslon na dotik. Vsi modeli so standardno ali opcijsko popolnoma pnevmatski (vzmetenje, vode, vtok vode, izpustni ventili, delovanje vrat). Notranji boben je lahko razdeljen na dva ali tri prekate, odvisno od kapacitete polnitve (Pullman, Y-delitev). Napredne možnosti, kot so avtomatska tehtnica, sistem recikliranja vode, več merilcev energije, sistem monitoringa higiene in veliko več, omogočajo, da zagotavljamo najboljše rešitve tudi za najbolj zahtevne (ISO) pralnice.

375

Maksimalni faktor

16–230

KAPACITETA KG

990

RPM

1:10

POLNITVENO RAZMERJE
GLOBALNI PROJEKTI

Raziščite naše delo

Zelo smo veseli za zaupanje in vsako dano priložnost. Tukaj smo zaradi vas. Hvala.

Zgodovina

Verjamemo v kakovost in partnerstvo

Trdno zagovarjamo iskrene in odprte odnose z našimi partnerji. Po desetletjih dela in prisotnosti na trgu smo ponosni na naše produkte in na odnose, ki smo jih zgradili na poti.

Potrebujete nasvet?

E-mail: sales@krebe-tippo.si Теl.: +386 2 450 30 55