KOMERCIALNE IN SAMOPOSTREŽNE REŠITVE

Frontalni pralni stroj PCF linija

Vsi stroji so zasnovani tako, da zagotavljajo najboljšo kakovost pralnih rezultatov z minimalno porabo vode, detergenta in energije. Konstrukcija strojev je robustna in stabilna, ter zasnovana tako, da zagotavlja vzdržljivost vsakega dela stroja pod težko obremenitvijo. Stroji ponujajo različne možnosti za dosego najvišje ravni delovanja, kot so avtomatska tehtnica, visokotehnološke kontrole, sistem monitoringa in veliko več. Z izbiro modelov (kapaciteta polnjenja 1:10) zagotavljamo dosego pričakovanj vsakega uporabnika.

  • Gostiteljske, komercialne in samopostrežne rešitve
  • Ekstremna robustnost in stabilnost
  • Ergonomičnost in varnost
  • Enostaven servis in vzdrževanje
  • Fleksibilnost
  • Gostiteljstvo, zdravstvo, samopostrežne pralnice, komercialne pralnice in veliko več

PCF linija frontalnih pralnih strojev s kapacitetami od 11 do 55 kg za gostinstvo, zdravstvo, samopostrežne pralnice, komercialne pralnice in veliko več. 

Pričnimo tehnično

Frontalno zasnovani pralni stroji, samostoječi z visoko hitrostjo vrtenja (G faktor vse do 452). Vsi stroji so opremljeni s prosto programljivim standardnim krmilnikom ali krmilnikom na dotik. Vzmetenje z amortizerji zagotavlja tekoče delovanje z minimalno vibracijami in obremenitvijo tal. Večina vitalnih delov je narejena iz nerjavečega jekla AISI 304.

452

Maksimalni faktor

11–55

KG KAPACITETE

1000

RPM

1:10

POLNITVENA KAPACITETA
GLOBALNI PROJEKTI

Raziščite naše delo

Zelo smo veseli za zaupanje in vsako dano priložnost. Smo tukaj zaradi vas. Hvala.

Zgodovina

Verjamemo v kvaliteto in partnerstvo

Trdno zagovarjamo iskrene in odprte odnose z našimi partnerji. Po desetletjih dela in prisotnosti na trgu smo ponosni na naše produkte in na odnose, ki smo jih zgradili na poti.

Potrebujete nasvet?

E-mail: sales@krebe-tippo.si Теl.: +386 2 450 30 55