mail: info@krebe-tippo.si Теl. +386 2 450 30 58

516 Smart koncept pranja perila

Pralni stroji so pametne naprave in del pametnega industrijskega procesa pranja perila.

Pametno – hitro – povezano – kadarkoli – kjerkoli – dostopno

Povežite pralni stroj in košaro za perilo ali pa samo pralni stroj z računalnikom. Še bolje! Povežite ga s tabličnim računalnikom, telefonom ali pametno uro in pripravljeni ste na pranje perila v samo dveh korakih.

Preverite lahko kateri pralni stroji trenutno delujejo, kdo je začel s postopkom pranja, kdo je stranka, za katero perete, kakšna je teža in vrsta perila, kateri program uporabljate, na kateri stopnji pranja je stroj, kakšna je trenutna temperatura, nivo vode in še veliko več.

Z vnaprej programiranimi uporabniškimi karticami ali RFID karticami (karticami z radiofrekvenčno identifikacijo) vam je, pred začetkom pranja, prihranjeno vsakršno delo. Kartica lahko vsebuje vse osnovne informacije o uporabniku, naročniku, vrsti in količini perila, programih pranja ter druge tehnične informacije. Vse, kar morate storiti, je, da kartico približate pralnemu stroju, ki bo sam prebral vse potrebne informacije.

Koncept 516 omogoča izmenjavo podatkov in tudi ukazov med stroji ter pametnimi napravami – preverite lahko stanje, zagon, premor stroja, zaustavitev procesa pranja, spreminjate in posodabljate lahko programe pranja ter pridobivate vse podatke za potrebno statistično obdelavo.

Komunikacija koncepta 516 Smart je dostopna preko varnih omrežij. Lahko ste na delu, na poti ali preprosto doma. 516 Smart je hitro in vedno povezan z vami.

 

516 Smart pametni pralni stroji so tehnološko napredni stroji,

ki so za zmeraj spremenili način pranja perila.

516 Classic

Pralnice za samopostrežno pranje perila so opremljene z novim krmilnikom 516 Classic iz družine Smart. Združljiv je z novo in izboljšano funkcijo Smart Cash-Payment, povezano z WS App (aplikacijo), ki omogoča enostavno spremljanje procesa pranja tudi izven pralnice.

516 Avant

Večjezikovni krmilnik z grafičnim zaslonom. Uporaba 516 Avanta je izjemno preprosta. Ima 999 programov z obsežno komponento – SD kartico in številnimi novimi možnostmi, ki jih le-ta omogoča.

516 Touch

Krmilnik na dotik 516 Touch je jedro 516 Smart koncepta. Njegova združljivost s pametnimi napravami kot so računalnik, tablični računalnik, telefon ali ura zagotavlja najvišjo kakovost pretoka informacij. 999 možnih programov, številni jeziki, programabilnost z uporabo 516 Interface vmesnika brez fizične prisotnosti v bližini pralnega stroja. Združljivost z RFID tehnologijo. Zasnovano za pralnice, ki zahtevajo le najboljše.

516 Interface vmesnik

Izjemno hitro in enostavno programiranje 516 Smart krmilnikov je le nekaj klikov stran. Vmesnik 516 Interface je elegantna in izredno napredna rešitev v tehničnem pogledu pri upravljanju s 516 krmilniki in pomembno orodje za vse, ki vodijo proces pranja perila ter želijo imeti stalen dostop do statistike, obdelave podatkov in delovanja strojev na daljavo.

Copyright © Krebe-Tippo 2022 | All rights reserved | Terms and conditions | Author: ctrl