mail: info@krebe-tippo.si Теl. +386 2 450 30 58

Dobrodošli pri Krebe-Tippo

Krebe-Tippo d.o.o. je podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo in izkušnjami s proizvodnjo industrijske opreme za pranje ter obdelavo perila.

Dolga zgodovina izdelovanja opreme sega v leto 1956 (blagovne znamke HIMO –PRIMAT – TIPPO). Danes še naprej razvijamo proizvodnjo visokokakovostnih strojev v Mariboru, regiji, ki je zgodovinsko središče težke industrije v državi, na proizvodni površini 2.500 m2. Leta 1999 smo pridobili certifikat kakovosti ISO 9001.

POSLANSTVO

Ustvariti kakovostne in uporabniku prijazne rešitve za obdelavo perila v tesnem sodelovanju s strankami.

VIZIJA

Postati najbolj prilagodljiv in inovativen proizvajalec industrijskih strojev za pranje perila.

»Z dolgoletnimi tehničnimi izkušnjami, z nenehnim vlaganjem v ljudi in razvijanjem novih izdelkov ter storitev določamo visoke standarde učinkovitosti pri sodelovanju s strankami, da zagotovimo le najboljše rešitve pri obdelavi perila.«

Mojca Krepek (direktorica)

Vrednote

Kakovost

Prizadevamo si dosegati preudarne in trajne rešitve, ki zadovoljujejo zahteve kakovosti tudi najzahtevnejših kupcev.

Inovativnost

Z uporabo najnovejših tehnologij, znanja in izkušenj nenehno ustvarjamo inovativne uporabniške in okolju prijazne rešitve. Inovativnost je smernica za uspeh.

Fleksibilnost

Majhnost našega podjetja in obseg proizvodnje v primerjavi z našimi konkurenti omogoča rešitve »po meri«. Rešitve, ki zadovoljujejo individualne potrebe naših kupcev.

Pozitivno partnerstvo

Z našimi strankami poslujemo v pozitivnem vzdušju in z njimi gradimo dolgoročni odnos. Verjamemo, da lahko le z zaupanja vrednim odnosom prebrodimo vse izzive na naši skupni poti.