POLITIKA ZASEBNOSTI

 Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih KREBE- TIPPO d.o.o. zbira od vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice, vabila na dogodke ali podobno.

Upravljavec

 Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkovin veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov je:

KREBE-TIPPO d.o.o.

Špelina ulica 19

2000 Maribor

ID za DDV: SI19497024

Matična številka: 5828996000

Osebni podatki in namen njihove obdelave

 V kolikor želite prejemati vsebine KREBE-TIPPO d.o.o. se lahko prijavite ali odjavite na naslednjeobdelave:

  • občasne e-novice
  • redne e-novice
  • vabila na dogodke
  • obvestila o posebnih akcijah in priložnostih
  • publikacije

Z izpolnitvijo teh obrazcev, naročilnice, prijave oziroma registracije in potrditvijo posredujete KREBE-TIPPO d.o.o. naslednje kontaktne podatke:

  • ime
  • priimek
  • e-poštni naslov
  • telefonsko številko

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji teh obrazcev, naročilnice, prijaveoziroma registracije potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami glede konkretnihe-novic, dogodkov, obvestil o posebnih akcijah ali publikacij. KREBE- TIPPO d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu zveljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu KREBE-TIPPO d.o.o. povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na KREBE-TIPPO d.o.o., ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnihpodatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijskepostopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. KREBE-TIPPO d.o.o. ne more

 

v celoti izključiti morebitnega odtekanja ali zlorabe podatkov, saj so spletne tehnologije odprte za javnostin tako lahko žrtev računalniških vdorov in kot take nepredvidljive.

OPOZORILO: EU GDPR ne predpisuje posebnih tehničnih ukrepov varovanja identitete ponudnikaspletne strani oz. upravljavca, kot tudi ne predpisuje izkazovanja identitete obiskovalca spletne strani. Zato so zahteve po varovanju osebnih podatkov do dopolnitve predpisa o varovanju in obveznosti izkazovanja identitete upravljavca prepuščene posamezniku, da se sam odloča ali verjame izkazaninezaščiteni identiteti upravljavca, ki naj bi jo upravljal. Upravljavec tudi ne jamči, da je lahko prepričan, da je strinjanje pridobil od posameznika, ki naj bi se strinjal s pogoji obveščanja, saj se posameznik protiupravljavcu v postopku potrjevanja ne identificira na enoličen in preverljiv način.

Seznam spletnih mest, ki jih upravlja upravljalec

 Podjetje KREBE-TIPPO d.o.o. upravlja naslednje spletne strani:

Spletne strani

Opis spletne strani

krebe-tippo.si

predstavitvena spletna stran


Soglasje

 Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice, dogodkih, obvestilih o posebnihpriložnostih ali publikacij in ostale produkte KREBE-TIPPO d.o.o. obdelujemo z vašim jasnim innedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom izboljšave kakovosti naših produktov in storitev in za statistične namene, v zvezi zelektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikihna povezave v prejetih sporočilih.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletnih straneh KREBE-TIPPO

d.o.o. na teh obrazcih, naročilnicah, prijavah oziroma registracijah vpišete svoje osebne podatke in sestrinjate z vsako posamično obdelavo na katero pristanete. Pri vpisu osebnih podatkov KREBE-TIPPOd.o.o. ne pogojuje privolitve v obdelavo pri obdelavah, kjer namen presega osnovni namen obdelavezaradi katere ste prišli na spletno stran.

Upravljavec KREBE-TIPPO d.o.o. za obveščanje o spremembah pogojev poslovanja in spremembahpolitike zasebnosti uporablja storitev pošiljanja dokazljive elektronske pošte ali priporočeno regularnopošto. Zato boste o spremembah obveščeni na način, ki upravljavcu zagotavlja dokaz o pravočasniobveščenosti glede sprememb pogojev poslovanja oziroma politiki zasebnosti. Vse spremembe bodoobjavljene tudi na spletni strani podjetja.

Osebne podatke za namene, kot ga določa veljavna zakonodaja in kjer ni potrebna privolitev, ker jepravna podlaga obstoječa zakonodaja (npr. hranjenje računov, sklenjenih pogodb in podobno) hranimoin varujemo v skladu z Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).


Vaše pravice

 V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa dovaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (“pozabe”),

 pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.Če mislite, da so vaše pravice na spletnih straneh podjetja KREBE-TIPPO d.o.o. kakorkoli kršene selahko obrnete na: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon:01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:gp.ip@ip-rs.si).


Čas hrambe osebnih podatkov

 Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin novic, vabil na dogodke, publikacij. Rok hrambe osebnih podatkov se lahko razlikuje glede na veljavno sektorskozakonodajo (npr. zakonodaja s področja davkov, računovodstva). V primeru, ko veljavna sektorska zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, KREBE-TIPPO d.o.o. izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.


Piškotki

 Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranemprepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorombrskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.


Zakaj so piškotki potrebni?

 Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejšefunkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnostranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanjuposamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo priizvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih inobiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika , itd. S pomočjo piškotkov lahko torejocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov naspletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, kijih najdete tukaj.


Seznam piškotkov na naših spletnih straneh:

Spletne strani

Ime piškotka

Trajanje

Opis

krebe-tippo.si

EuCookieLaw

1 leto

Shrani uporabnikove

preference

krebe-tippo.si

Google Analytics

2 leti

Zabeleži razlikovanjemed

uporabniki in sejami

 

ANALIZA SPLETNE STRANI

Iz pregleda je razvidno, da so na spletni strani 4 piškotki. Dodati je treba vsaj piškotek za dvostopenjskostrinjanje s politiko zasebnosti in jih urediti v seznam po zgodnjem zgledu. Seznam piškotkov mora vsebovati vse elemente (stolpce) iz priloženega vzorca seznama zgoraj. Obiskovalcem je potrebno pojasniti tuje elemente spletne strani in njihovo funkcijo, kot tudi metode sledenja na spletni strani.

TUJI ELEMENTI SPLETNE STRANI

4 third-party domains on krebe-tippo.sidunsregistered.dnb.com fonts.googleapis.com profiles.dunsregistered.com www.google-analytics.com

SLEDENJE OBISKOVALCEM

Google Analytics

OBSTOJEČI PIŠKOTKI

“domain”: “.krebe-tippo.si”, “expirationDate”: 1714021629, “hostOnly”: false,

“httpOnly”: false, “name”: “_ga”,

“path”: “/”,

“sameSite”: “unspecified”, “secure”: false,

“session”: false, “storeId”: “0”,

“value”: “GA1.2.612969958.1650949498”,

“id”: 1

“domain”: “.krebe-tippo.si”, “expirationDate”: 1650949689, “hostOnly”: false,

“httpOnly”: false, “name”: “_gat”,

“path”: “/”,

“sameSite”: “unspecified”, “secure”: false,

“session”: false, “storeId”: “0”,

“value”: “1”,

“id”: 2

“domain”: “.krebe-tippo.si”, “expirationDate”: 1651036029, “hostOnly”: false,

“httpOnly”: false,

 

“name”: “_gid”,

“path”: “/”,

“sameSite”: “unspecified”, “secure”: false,

“session”: false, “storeId”: “0”,

“value”: “GA1.2.217724867.1650949498”,

“id”: 3

“domain”: “krebe-tippo.si”, “expirationDate”: 1682485629, “hostOnly”: true,

“httpOnly”: false, “name”: “pll_language”, “path”: “/”,

“sameSite”: “lax”, “secure”: true, “session”: false, “storeId”: “0”,

“value”: “en”, “id”: 4

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših dodatnih osebnih podatkov na katere niste pristali in s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Piškotki ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje naših spletnih mest in nampomagajo razumeti, katere informacije so za obiskovalce najkoristnejši.


Priglasitev

 Z uporabo teh spletnih mesta, kot so navedeni v seznamu spletnih mest, ki jih upravlja upravljavec sestrinjate, da ta spletna mesta nastavijo piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi do preklica ali izbrisa do katerega imate pravico in jih v svojem brskalniku upravljate sami.


Upravljanje in brisanje piškotkov

 Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko tostorite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikovomogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vasopozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik alinapravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkovse razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

 

Privacy Policy

 With this declaration, we inform you about collecting, processing and use of your personal data, which KREBE-TIPPO d.o.o. collects from you, when you agree to receive our newsletter, invitations or other information shared. This consent can be withdrawn at any time with no effect for the future.


Controller

 The personal data controller as defined by Data Protection Directive and General Data ProtectionRegulation – GDPR is:

KREBE-TIPPO d.o.o.

Špelina ulica 19

2000 Maribor

VAT number: SI19497024 Registration number: 5828996000

Personal data and processing purposes

If you wish to receive content from KREBE-TIPPO d.o.o. you can subscribe or unsubscribe from thefollowing processes:

  • occasionally e-news
  • permanent e-news
  • events invitations
  • news about exclusive offers and opportunities
  • publications

By confirming forms, ordering, registering and submitting, KREBE-TIPPO d.o.o. will receive your personaldata such as:

  • name
  • last name
  • e-mail
  • phone number

Contact information, which you share with us by submitting forms, registering or ordering is necessary for processing and completing your order and for communicating with you regarding e-news, events, newsabout exclusive offers and our publications. KREBE-TIPPO

d.o.o. respects and will respect your privacy and is obliged to act carefully and responsibly and incompliance with legislation regarding collecting, storing and processing of your personal data. Theremight be links to other sites outside of our web service information system for which we do not take any responsibility regarding protection of personal data. We use different technical and organizationalprocedures to protect collected data to avoid unauthorized access or reveal, to maintain exactness and toensure its appropriate use. KREBE-TIPPO d.o.o. cannot, in general, exclude the possibility of dataleaking or misuse of the

 information due to the openness of some web technologies which can be compromised and are out of our control.

Warning: EU GDPR does not enforce any particular technical actions to protect the identity of thewebsite owner or data controller, as it does not demand any identity revealing from the website visitor.Until further steps in the legislation are taken, every decision regarding the data controllers’ identity is up to website visitor. We kindly ask you to check the data controllers’ identity in every possible way. Thedata controller does not have and is not able to give a guarantee, whether the agreement for collecting andprocessing personal data was obtained from the person, whom it refers since the user does not identify tothe website owner (data controller) in a unique and verifiable way.


The data controller manages the websites listed below

 Company KREBE-TIPPO d.o.o. manages following websites:

Website

Description

krebe-tippo.si

Company information website.


Agreement

 We store and process your personal information which you give us by subscribing on e- newsletter, events, notifications about exclusive offers and opportunities and other publications of KREBE-TIPPOd.o.o. with your undoubtful agreement and consent as required in Article 6 (1), (a) in EU General DataProtection Regulative. We also process information about the views of received messages and clicks onthe links in the received messages to improve the quality of our products and services and for statisticalanalyses.

You agree to the processing of personal data on the KREBE-TIPPO d.o.o. website d.o.o. on forms, order forms, applications or registrations where you submit your personal information. Each time you are informed about the processing details and asked to agree with it. KREBE-TIPPO d.o.o. does not requireyour consent for processing when the purpose of collecting personal data exceeds the necessary level ofprocessing for which you visited the website.

Data controller KREBE-TIPPO d.o.o. uses service for sending legally confirmed emails to inform youabout changes of Terms of Service and Privacy Policy. It enables the Data controller to have verified andreliable evidence for prompt informing about the changes.

Personal data, collected for the purposes, where no consent is required as there is other legislation inforce (for storing documents, contracts, receipts or other documents. ) is stored and secured in compliancewith EU General Data Protection Regulation.


Your rights

 EU General Data Protection Regulation gives you the right to access your personal data, to correct it, you have the right to be forgotten – to request removing and deletion of all your personal data you hadsubmitted to the Data controllers’ website(s). You have the right to

 remove it, to remove permission for different kinds of processing and also the right to file a complaint.

If you believe your rights were violated on websites of company KREBE-TIPPO d.o.o., you may contact Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, phone + 386 1 230 97 30,fax: 386 1 230 97 78, e-mail:gp.ip@ip-rs.si).


Storing period of personal data

 We store your personal data as long as we need it to send you our newsletters, special offers, invitationsfor events, publications or others. The saving period can vary due to different legislative obligations forservices like ours (such would be VAT related law, accounting regulations or similar).

When the applicable sectoral legislation requires mandatory deadlines for the retention of personal data,KREBE-TIPPO d.o.o. will delete personal data after the statutory compulsory deadline.


Cookies

 What is a cookie?

A cookie is a file, which saves settings of the webpage. Websites save cookies in the devices whichvisitors use for accessing the internet. The purpose of the cookie is to recognize specific devices andvisitors’ previous settings, which were created by visitors’ previous access. Cookies enable websites to recognize new visitors, and advanced applications allow to adjust many settings. These settings are stored and controlled within the browser. The user of the browser can activate, partially enable or disablesaving of the cookies.


Why do we use cookies?

 The essential part of providing user-friendly online services are cookies. The most common e-commerce functions would not be possible without them. They enable faster and easier interactions between visitors on the website.

With their help, the website remembers the individual’s preferences and experiences. Browsing the webpages is more effective and enjoyable. There are several reasons to use cookies. The browser can storeinformation about the status of each website (details of individual page adjustments), help in theimplementation of online services (e.g., online store), cookies help collect user statistics and site visitsand data about the habits of a web user or similar. By using cookies, we can evaluate the effectivenessof our website layout, content, and design. You can also read the guidelines of the information officer about the use of the cookies which are recommended and allowed on these websites. Please keep in mind that removing or blocking cookies can negatively impact your user experience, and parts of our sitemay no longer be fully accessible.


List of cookies on our websites: 

Website

Cookie Name

Duration

Description

krebe-tippo.si

EuCookieLaw

1 year

Stores users

preferences

krebe-tippo.si

Google Analytics

2 years

Track users andsessions

 

 Cookies which we use on our websites do not collect any other than described information or informationyou could be personally identified with and you did not consent. Cookies can not damage your computer, tablet, or mobile phone. They enable our websites to function well and help us understand whichinformation is most useful for visitors.

Acceptance

When using these websites mentioned in the list of sites managed by the Data Controller you agree, that these websites set cookies on your computer or mobile device until unsubscription or deletion which is your right. Cookies are under your control in your browser.

How to control cookies

You can control and manage cookies in various ways. Keep in mind that removing or blocking cookiescan negatively impact your user experience, and parts of our website may no longer be fully accessible. Methods of use of cookies can be changed in your browser, including blocking and deleting them. Almostevery browser enables you to accept or reject every cookie, to allow only certain sort of cookies or warnsyou about the cookie the website would like to place. Deleting a saved cookie is simple. If you change ordelete browsers’ cookie file and if you change or upgrade your browser or device, you might have toenable cookies again. Procedure for cookie managing and deleting varies between browsers. If you needhelp, check your browsers’ user manual or help.

 

Izjave pri pridobivanju soglasij in uveljavljanju pravic

  1. IZJAVA NA SPLETNIH FORMAH IN V PAPIRNI OBLIKI – PRIJAVA

Upravljavec osebnih podatkov KREBE-TIPPO d.o.o. in njegovi obdelovalci osebne podatke hranimo inobdelujemo v skladu z evropsko Uredbo o varovanju osebnih podatkov in Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP). Strinjam se, da sme upravljavec moje osebne podatke uporabiti za namen (obkroži, izberi):

  • namen1 (pošiljanje obvestil o dogodkih, proizvodih, ipd …)
  • namen2 (obveščanje o akcijskih ponudbah, ipd …)

OPOMBA: Na tem mestu so lahko prisotni nameni (obdelave), ki so zapisane v politiki zasebnosti -z modro.

IZJAVA

V skladu z Uredbo o varovanju osebnih podatkov se strinjam z nameni uporabe osebnih podatkov in semseznanjen, da se lahko od katere koli obdelave kadar koli odjavim brez obrazložitve. V primeru odjaveod posamezne obdelave (posamezen namen) bom odjavo poslal na elektronski naslov xxxx@xxxx.com ali pa se bom odjavil z samodejnim odjavnim mehanizmom v poslanem elektronskemsporočilu organizatorja.

OPOMBA: Mehanizem odjave mora omogočati enostavno odjavo od posamezne obdelave.


2.         MOŽNOST ODJAVE

Odjavljam se od obdelave oziroma ne želim več prejemati informacij o:

  • namen1 (pošiljanje obvestil o dogodkih, proizvodih, ipd …)
  • namen2 (obveščanje o akcijskih ponudbah, ipd …) Odjavopošljite na xxxx@xxxx.com.


3.         MOŽNOST VPOGLEDA

Zahtevam vpogled osebnih podatkov za lastnika osebnih podatkov                   . Izjavljam in z osebno prisotnostjo, digitalnim podpisom, lastnoročnim podpisom, potrjujem svojo identiteto in jamčim, da semlastnik omenjenih osebnih podatkov in imam pravico do vpogleda mojih osebnih podatkov v vašihzbirkah podatkov.


4.         MOŽNOST PRAVICE DO IZBRISA IN POZABE

Zahtevam izbris vsem mojih osebnih podatkov (razen tistih, ki jih predpisuje drug zakon). Izjavljam in z osebno prisotnostjo, digitalnim podpisom, lastnoročnim podpisom potrjujem svojo identiteto, in jamčim,da imam kot lastnik osebnih podatkov pravico do zahtevka za izbris in pozabo mojih osebnih podatkov vvaših zbirkah podatkov.

 

Osnovna tehnična navodila za implementacijo

Skrbniki in oblikovalci spletnih strani morajo biti podrobno seznanjeni z vsebino te dokumentacije inmorajo pri svojem delu upoštevati napotke in navodila.

  1. Spletna stran
    1. Preveri seznam piškotkov in njihove namene – zagotovitev ustreznega strinjanjana spletnih
    2. Preveri forme za kontakte in upoštevaj strinjanja z
    3. Priprava mehanizmov za odjavo
      • V poslanih sporočilih.
      • Na spletnih

OPOZORILO: Če ima zbirka predvidenih več obdelav, potem odjava od ene obdelaveuporabnika ne briše iz baze, pač pa samo ukine strinjanje s posamezno obdelavo.

  1. Priprava mehanizma zahtevkov za vpogled v svoje osebne
  2. Priprava mehanizma za uveljavljanje pravice do
  3. Vse strani, ki uporabljajo vnosne forme, morajo uporabljati SSL
  1. Splošna informacijska varnost
    1. Uporaba varnostnih mehanizmov, ki preprečujejo vdore v računalnike.
      • Požarni
      • Dolga
      • Zaklepanje dostopov po nekaj neuspešnih
      • Interno javljanje poskusov
      • Antivirusni programi in
    2. Uporaba varnostnih mehanizmov, ki preprečujejo prestrezanje
      • Uporaba enkripcije (SSL certifikati).
      • Uporaba ločenega pošiljanja uporabniških imen in
      • Uporaba dolgih gesel in redno spreminjanje le
      • Varna hramba
      • Uporaba monitoringa za delovanje strežnikov in DDOS zaščita.
    3. Zaščita mobilnih naprav (najpogostejše težave)
      • Izogibanje uporabe javno dostopnih Wi-Fi jev vseh zaposlenih, ki imajo na svojihpametnih telefonih gesla za dostope in osebne podatke iz zbirk podjetja.
      • Uporaba antivirusnih
  1. Specifična tehnična navodila: niso potrebna, spletna stran ni dinamično interaktivna in se nepovezuje z drugimi viri osebnih
  1. Cilji (poenostavljeno), ki jih je na spletni strani potrebno doseči so:
  • strinjanje s Politiko zasebnosti ob prvem obisku, strinjanje se zapiše v piškotek, da se obiskovalcu ni potrebno vedno znova strinjati.
  • v Politiki zasebnosti morajo biti navedene vse obdelave, na katere se obiskovalec lahko prijavlja (online ali s papirjem) popolnoma transparentno popisani vsi piškotki, vse tuje spletnestrani, ki imajo dostop do IP-ja obiskovalca in vse metode sledenja

  • strinjanja morajo vsebovati besedilo za strinjanje (glej dokumentacijo) in obiskovalec se morastrinjati z vsako obdelavo posebej, pri tem, da so na izbiro mogoče samo obdelave, ki so navedenev Politiki

  • za vsa pridobljena strinjanja mora biti omogočeno uveljavljanje vseh pravic, ki jih nosilecosebnih podatkov ima: odjava, vpogled, popravek, izbris …